Een zeer verrassende combinatie! |
- 20 gamba’s,
- 2 eieren
- panko of paneermeel
- ¼ watermeloen (met meloenboor bolletjes maken),
- 20 kerstomaatjes,
- 2 eetlepel rijstazijn,
- 2x4 takjes basilicum,
- gemengde zachte salade (geen ijsbergsla),
- 6 eetlepels mayonaise
- zonnebloemolie en pan
Voor 4 personen.
Blancheer de tomaatjes 1 min.
Halveer de tomaten en snij 4 takjes basilicum fijn. Doe deze bij de bolletjes meloen.
Rijst azijn en beetje peper en zout er bij doen. Breng wat water aan de kook. Blancheer de overgebleven basilicum. Basilicum in de keukenmachine fijn cutteren. Roer de gepureerde basilicum bij de mayonaise.
Rijst azijn en beetje peper en zout er bij doen. Breng wat water aan de kook. Blancheer de overgebleven basilicum. Basilicum in de keukenmachine fijn cutteren. Roer de gepureerde basilicum bij de mayonaise.
Paneer de gamba's door deze eerst door de ei en daarna door de panko of paneermeel te halen. Frituur de gamba’s kort in de pan met zonnebloemolie. Meng de
meloensalade met de sla. Drapeer netjes op de borden. Plaats hierop de gamba’s. Garneer af met de basilicum
mayonaise.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten