Heerlijk zacht en romig als fluweel |
Soep van pastinaak en zoete
aardappel!
(2 liter):
2 uien
3 knoflookteentjes
3 pastinaken
2 zoete aardappelen
verse platte peterselie
1,5 liter groentebouillon (blokjes)
scheutje olijfolie
2 uien
3 knoflookteentjes
3 pastinaken
2 zoete aardappelen
verse platte peterselie
1,5 liter groentebouillon (blokjes)
scheutje olijfolie
Snijd de ui en knoflook in stukken en bak even aan.
Schil en snijd de pastinaken en de zoete aardappelen in stukken en voeg deze erbij.
Bouillon erbij. Half uurtje laten pruttelen tot alles gaar is.
Staafmixer erop en op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover.
Schil en snijd de pastinaken en de zoete aardappelen in stukken en voeg deze erbij.
Bouillon erbij. Half uurtje laten pruttelen tot alles gaar is.
Staafmixer erop en op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten