zaterdag 19 maart 2016

Gegrilde groenten uit de oven

Kleurrijk en healthy!



2 rauwe bieten
2 winterpenen
2 zoete aardappels
2 pastinaken
4 vleestomaten
Handje spruiten
1 rode paprika
1 gele paprika
1 courgette
3 knoflooktenen
200 gr. zachte geitenkaas 
Provençaalse kruiden
Velletje ovenbakpapier
Olijfolie
Grof zeezout



Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Schil de bieten, winterpenen, pastinaken, spruiten en de zoete aardappels. Ontdoe de paprika’s van de pitjes. Was de groenten. Snij alle groenten in grove stukken van ongeveer dezelfde grootte. Verdeel de groenten over de bakplaat in één laag.

Pers de knoflooktenen uit en vermeng deze met de groenten. Besprenkel de groenten ruim met olijfolie. Voeg zout en Provençaalse kruiden naar smaak toe. Gril de groenten in 30 minuten gaar. Verkruimel de geitenkaas over de groenten en serveer.




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten