maandag 21 oktober 2013

Gepaneerde gamba's met watermeloen




Heerlijk fris gerecht!


  • 20 gepaneerde gamba’s,
  • ¼ watermeloen (met meloenboor bolletjes maken),
  • 20 kerstomaatjes,
  • 2 eetlepel rijstazijn,
  •  2x4 takjes basilicum,
  • gemengde zachte  salade (geen ijsbergsla), 
  • 6  eetlepels mayonaise
 

Blancheer de tomaatjes 1 min in kokend water.  
Halveer de  tomaatjes en snij 4 takjes basilicum fijn. Doe deze bij de bolletjes meloen.
Rijst azijn en beetje peper en zout erbij.   
Breng wat water aan de kook.
Blancheer de overgebleven basilicum. Basilicum fijn cutteren. Roer dit bij de mayonaise.

Frituur de gamba’s. Meng de meloensalade  met de sla.  Drapeer netjes  op de borden.  Plaats hierop de gamba’s. Garneer af met basilicum mayonaise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten