Heerlijk fris gerecht! |
- 20 gepaneerde gamba’s,
- ¼ watermeloen (met meloenboor bolletjes maken),
- 20 kerstomaatjes,
- 2 eetlepel rijstazijn,
- 2x4 takjes basilicum,
- gemengde zachte salade (geen ijsbergsla),
- 6 eetlepels mayonaise
Blancheer
de tomaatjes 1 min in kokend water.
Halveer de tomaatjes en snij 4 takjes basilicum fijn. Doe
deze bij de bolletjes meloen.
Rijst azijn en beetje peper en zout erbij.
Rijst azijn en beetje peper en zout erbij.
Breng
wat water aan de kook.
Blancheer de overgebleven basilicum. Basilicum fijn
cutteren. Roer dit bij de mayonaise.
Frituur de gamba’s. Meng de meloensalade met de sla. Drapeer netjes op de borden. Plaats hierop de gamba’s. Garneer af met
basilicum mayonaise.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten