dinsdag 5 november 2013

Crostini met gebakken portobello en rucola



Crostini met gebakken portobello
  • ½ Ciabatta (in 10 sneetjes)
  • 2 el olijfolie
  • 2 portobello ’s
  • Zout, peper
  • 30 gr rucola
  • 50 gr geraspte kaas liefst Parmezaanse kaas
  • 5 tenen knoflook

 

Ovenstand 200 °C. Ciabatta bedruppelen met wat olijfolie. In het midden van de oven in 10 minuten goudbruin bakken. Paddenstoelen schoonvegen en elk in 10 plakken snijden.  Bestrooien met peper en zout. Verhit 2 el. olijfolie in de pan en bak de paddenstoelen 2 minuten aan elke kant.  Teentjes knoflook uitknijpen en even meebakken. Verdeel de Rucola over de crostini’s. Leg  op elke crostini 2 plakken paddenstoel en bestrooi met de geraspte kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten