Ingrediënten:
- 6 takjes verse tijm
- ½ el bruine basterdsuiker
- 1 ½ el kristalsuiker
- 600 gr. rode ui in dunne plakken
- 1 ½ el olijfolie
- 1 ½ el boter, gesmolten
- 1 tl balsamicoazijn
- Zout
- 4 pl. bladerdeeg
- 100 g. zachte geitenkaas
- Zwarte peper
- 1 lage ovenschaal
- 4 ingevette taartvormpjes Æ 8-10 cm,
Voorbereiden: ovenstand 200°C. Meng de suikersoorten. Ris de blaadjes van 2 takjes tijm. Meng de ui in de ovenschaal met olijfolie, boter, azijn, tijm, 1 ½ el suiker en snuf zout. Mengsel in 25-30 minuten laten karamelliseren. Bereiden: oven 200°C.
Verdeel het uimengsel in de vormpjes. Leg op elk een plak bladerdeeg. Vouw de hoeken naar binnen. Prik hier en daar in en bestrooi met rest van de suiker. Bak alles 20 minuten in het midden van de oven bruin.
Keer de taartjes op 4 borden. Verkruimel de geitenkaas en peper over. Garneer met een takje tijm.
Hello From Volrecepten.be!
BeantwoordenVerwijderenWe are a recipe search engine and I would like to invite you to join our site and make your recipes available to many people. If you liked it, you can join through the top blogs on the right of the page.
Please, contact me if you any question :)